top of page

Корзини кондиціонерів

Корзини, виготовляються з оцинкованої листової сталі товщиною панелі 0.7 мм каркас несучі елементи 1.5 мм методом холодної чпу перфорації , з подальшим порошковим термореактивним фарбуванням.


В договорах постачання ми гарантуємо протягом десяти років відсутність процесів ржавіння. Навіть не фарбований виріб стійкий до корозії, технологія світового бренду AMADA передбачає залишковий шар цинку по всьому периметру ліній розкрою.


Стандарні моделі мають розміри внутрішнього обєму 1000* 700*490 що задовільняє вимоги усіх побутових блоків.


Умови поставки: 5 робочих днів стандартна модель у одному з 6 стандартних кольорів. 9005, 9016,8019,7016,9006,1001. Також промислові установки і нестандартні рішення є нашими пріорітетними завданнями, тому раді вирішувати особисті бажання кожного клієнта , оскільки вони розширяють наші пропозиції в перспективі. Для будівельних та монтажних організацій розроблена спеціальна шкала пропозицій що залишає кінцевому клієнту ринкову ціну. Конструкція виробу дозволяє його компактно запаковувати для відправки Сатом, делівері н поштою. Стандартні протягом пятм робочих днів нестандартні до 12роб днів. Оптові клієнти і будівельні фірми отримують замовлення доставкою нашим транспортом і гарантію вчасного виконання. Приватні замовлення виготовляються по передоплаті, а взагалі ми готові співпрацювати на взаємновигідних умовах.




bottom of page